51. HÉT
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | felvágott, vaj, 1 sz. rozskenyér |
| Ebéd: | zöldborsó főzelék, tükörtojás |
| Vacsora: | csőben sült karfiol |
| KEDD | |
| Reggeli: | joghurt müzlivel |
| Ebéd: | sajt leves, tonhalas-zöldséges tészta |
| Vacsora: | kefires virslisaláta |
| SZERDA | |
| Reggeli: | májkrém, 1 db magos zsömle |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, rakott zöldbab |
| Vacsora: | 2 db főtt tojás, margarin, 1 sz. rozskenyér |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 2 dl tej, 1 db kifli |
| Ebéd: | kelkáposzta főzelék, szafaládé |
| Vacsora: | 2 dl tej, 1-2 sz. barna kenyér, csirkemell sonka, pici vaj |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | banánturmix, müzli |
| Ebéd: | roston sült hekk, burgonya saláta |
| Vacsora: | körözött, 1 db magos zsömle |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | 1 db sajtos kifli, 2 db tej |
| Ebéd: | Frankfurti leves, túrós palacsinta |
| Vacsora: | Mátra-i saláta |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | sütőben sült bundás kenyér, tea |
| Ebéd: | citromos kerti leves, tojásos lecsóval töltött csirkecomb, toros rizs |
| Vacsora: | kefires saláta, pirítós |