| 25. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | light margarin, tavaszi felvágott, 1 sz. barnakenyér |
| Ebéd: | meggymártás, pirított dara (V), párolt csirkecomb |
| Vacsora: |
avokádópüré, tortillával, vagy pirított barnakenyérrel (V)
|
| KEDD | |
| Reggeli: | 2 db tojásból rántotta |
| Ebéd: | karalábé leves, burgonyás tészta (V) |
| Vacsora: | Olasz cukkinis szendvics (V) |
| SZERDA |
|
| Reggeli: |
2 db kocka sajt, 1 sz. magos kenyér, pirítva (V) |
| Ebéd: |
sajtleves, gombás-virslis rizs |
| Vacsora: |
paprikába töltött kőrözött, pirítós (V) |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: |
1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, 2 sz. sonkaszalámi |
| Ebéd: |
sóskamártás, főtt burgonya (V), vagdalhús |
| Vacsora: |
1 pár virsli, 1 sz. magos kenyér |
| PÉNTEK |
|
| Reggeli: |
gabonapehely, tej (V) |
| Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, almás pirított máj, gerslivel |
| Vacsora: |
tojáskrém, magos kenyér (V) |
| SZOMBAT |
|
| Reggeli: |
2 dl tej, 1 db kifli (V) |
| Ebéd: |
gombakrém leves (V), rakott csülök |
| Vacsora: |
mozzarella paradicsommal (V) |
| VASÁRNAP |
|
| Reggeli: |
1 sz. pirítós, szárnyasmájkrém |
| Ebéd: |
csirke becsinált leves, "Eszterházy" rostélyos, makaróni |
| Vacsora: | virslisaláta |
| 26. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 2 db tükörtojás, 1 sz. rozskenyér (V) |
| Ebéd: | zöldbab főzelék (V), 1 db virsli |
| Vacsora: | zöldfűszeres túrókrém, 1 sz. rozskenyér pirítva, paradicsom (V) |
| KEDD | |
| Reggeli: | 1 sz. pirítós, 1 sz. gépsonka, 2 dl kakaó |
| Ebéd: | gyümölcs turmix, zöldborsós csirkemáj, petrezselymes új burgonya |
| Vacsora: | lecsó |
| SZERDA | |
| Reggeli: | gyümölcsös joghurt (V) |
| Ebéd: | paradicsom leves (V), virslis tojásos nokedli, fejes saláta |
| Vacsora: | diós-almás zelller saláta (V) |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 db briós, pici vaj, pici méz (V) |
| Ebéd: | új burgonya főzelék(V), vagdalthús |
| Vacsora: | vagdalthús, kefires saláta (V) |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | 2 dl tej, 1 db kifli (V) |
| Ebéd: | 100%-os gyümölcslé, túrós tészta (V) |
| Vacsora: | cukkinis tojás |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | 1 db zsömle, 2 sz. csirkemell sonka, uborka |
| Ebéd: | zöldségleves, keltekercs |
| Vacsora: | sült zöldbab, fokhagyma mártással (V) |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | melegszendvics, tea |
| Ebéd: | zöldborsó leves májgaluskával, kijevi pulykamell, kukoricás rizs, uborka saláta |
| Vacsora: | paradicsom mozzarellával (V) |