
|
2016. 1 HÉT HÉTFŐ |
|
| Reggeli: | 2 dl tej, 1 db kifli, felvágott, vaj |
| Ebéd: | alma-leves, daragombóc (V) |
| Vacsora: | tojásos lecsó (V) |
| KEDD | |
| Reggeli: | 1-2 sz. rozskenyér, sajtkrém, paprika, vagy uborka |
| Ebéd: | Székelykáposzta, túrós zabpelyhes tallér |
| Vacsora: | tejfölös karfiol- durum tésztával (V) |
| SZERDA | |
| Reggeli: | 1-2 db zsömle, sertésmájkrém, fekete retek |
| Ebéd: | tojás leves, paprikás burgonya |
| Vacsora: | 100 %-os gyümölcslé, töltött bagett |
| CSÜTÖRTÖK: | |
| Reggeli: | joghurt, 2 ek. müzli (V) |
| Ebéd: | csíkleves, rántott sajt, párolt brokkoli, rizs, tartármártás (V) |
| Vacsora: | sült kolbász, barna kenyér, mustár (vagy ki, mit szeret) |
| PÉNTEK: | |
| Reggeli: | zöldfűszeres kőrözött, rozskenyér, paprika (V) |
| Ebéd: | fejeskáposzta főzelék, füstölt oldalas |
| Vacsora: | majonézes lencsesaláta, zabpelyhes-, vagy szezámos panírban sült hús |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | 100 %-os gyümölcslé, melegszendvics |
| Ebéd: |
paradicsomleves, gombás-hagymás hasábburgonya (V)
|
| Vacsora: | Hajdú-káposzta |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | 2 dl tej, briós, 1 tk. vaj, 1 kk. méz (V) |
| Ebéd: | kolbászos burgonyaleves, pikáns csirkemáj, bulgur, párolt zöldség |
| Vacsora: | maradék, vagy császármorzsa (V) |
| 2. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: |
barna-kenyér, tavaszi felvágott, vaj, |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, rakott zöldbab |
| Vacsora: | 1 pár virsli, magos kenyér, mustár |
| KEDD | |
| Reggeli: | almás-fahéjas zabkása (V) |
| Ebéd: | paradicsommártás, natúrszelet, főtt burgonya |
| Vacsora: | spenótos tészta (V) |
| SZERDA | |
| Reggeli: | 2 db tükörtojás, magos kenyér, friss joghurotos salátamix (V) |
| Ebéd: | karfiol krémleves (V), baconbe tekert burgonya, zöldségágyom |
| Vacsora: | kenőmájas, rozsos kenyér, uborka |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 db korpás zsemle, magyaros vajkrém, Zala-felvágott |
| Ebéd: | 100%-os gyümölcslé, zúzapörkölt, tarhonya, savanyúság |
| Vacsora: | sült karfiol, sajtmártással |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | töpörtyűkrém, korpás zsömle, paprika |
| Ebéd: | kelbimbó főzelék, virslivel |
| Vacsora: | töltött zsömle |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | joghurtos gyümölcssaláta, 2 db korpovit |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, tonhalsteak, burgonya saláta |
| Vacsora: | gombás melegszendvics |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | sajtos kifli, 2 dl tej |
| Ebéd: | citromos kerti leves, baconba tekert, töltött hús, hasábburgonya, friss joghurtos saláta |
| Vacsora: |
sajtos bundáskenyér, tea |