| 14. HÉT |
(Hétfői menüsor: lásd. előző hét) |
| |
|
| KEDD |
|
| Reggeli: |
sonkakrémes pirítós, vagy joghurt müzlivel |
| Ebéd: |
virslis kelbimbó főzelék |
| Vacsora: |
túróval töltött zsömle |
| SZERDA |
|
| Reggeli: |
banán shake |
| Ebéd: |
karfiol leves, káposztás tészta |
| Vacsora: |
tonhal saláta |
| CSÜTRÖTÖK |
|
| Reggeli: |
piritott magos kenyér, vaj, gépsonka |
| Ebéd: |
100 % gyümölcslé, csirkemájas rizottó |
| Vacsora: |
sült zöldségek, sajtmártás |
| PÉNTEK |
|
| Reggeli: |
1 db sajtos kifli, 2 dl tej |
| Ebéd: |
zöldborsó főzelék, tükörtojás |
| Vacsora: |
zöldséges- tonhalas tészta |
| SZOMBAT |
|
| Reggeli: |
gyümölcs |
| Ebéd: |
gomba-krémleves, lasagne |
| Vacsora: |
párolt zöldség, virslivel |
| VASÁRNAP |
|
| Reggeli: |
zsömlefánk, tea |
| Ebéd: |
zöldségleves, daragombóc, mézes- gyömbéres csirkecomb, currys- mazsolás vagy kukoricás rizs |
| Vacsora: |
paradicsomos spagetti omlett |
| |
|
| 15. HÉT |
|
| |
|
| HÉTFŐ |
|
| Reggeli: |
felvágott, 1 db kifli, vaj |
| Ebéd: |
sóskamártás, sült virsli, főtt burgonya |
| Vacsora: |
avokádó krém, 1 sz. magos kenyér pirítva |
KEDD
|
|
| Reggeli: |
joghurt müzlivel |
| Ebéd: |
100 %-os gümölcslé, babos-szafaládés gersli |
| Vacsora: |
frankfurti saláta, pirítós |
| SZERDA |
|
| Reggeli: |
1 db főtt tojás, 1 db kifli, kevés vaj |
| Ebéd: |
gyümölcsleves, rizsfelfújt |
| Vacsora: |
grillezett sajt, párolt brokkoli, vagy sárgarépa |
| CSÜTÖRTÖK |
|
| Reggeli: |
1 sz. magos kenyér, pirítva, kőrözött |
| Ebéd: |
lencsefőzelék, szafaládé |
| Vacsora: |
tojásos paprika |
| PÉNTEK |
|
| Reggeli: |
2 dl tej, gabonapehely |
| Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, zúzapörkölt, tarhonya |
| Vacsora: |
Nizza-i saláta |
| SZOMBAT |
|
| Reggeli: |
májpástétom, pirítós, tea |
| Ebéd: |
pulykagulyás, pizzatekercs |
| Vacsora: |
gyros salátával |
| VASÁRNAP |
|
| Reggeli: |
sütőben sült bundáskenyér |
| Ebéd: |
gombaleves, "fényezett" csirkemell csíkok, fűszeres fasírt rudak, hasáb burgonya, vagy rizs, rétes |
| Vacsora: |
halkrém, pirítós, tea |
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|