| 36. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 2 db tükörtojás, 1 sz. magos toast kenyér (V) |
| Ebéd: |
joghurtos őszibarack leves, mákos, vagy diós tészta (V)
|
| Vacsora: | grillezett sajt, olívás-, fokhagymás zöldséggel (V) |
| KEDD | |
| Reggeli: | 2 dl tej, kifli, vaj, felvágott |
| Ebéd: | gombócos káposzta |
| Vacsora: | tésztasaláta |
| SZERDA | |
| Reggeli: | joghurt müzlivel (V) |
| Ebéd: | gulyás leves pulykanyakból, csirkemájas rizottó, saláta |
| Vacsora: | virslis lecsó (V) |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 sz. bagett, pici vaj, pici lekvár (V) |
| Ebéd: | brokkoli krémleves (V), paprikás csirke, nokedli |
| Vacsora: | narancslé, aszpikos sonka, vaj, barnakenyér |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | 1 sz. kakaós kalács, 2 dl tej (V) |
| Ebéd: | tökfőzelék, buggyantott tojás (V) |
| Vacsora: | sült karfiol, sajtmártás (V) |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | házi készítésű májpástétom, 1 db zsömle, paprika v. paradicsom |
| Ebéd: | tárkonyos gombaleves (V), bulgurral rakott kelkáposzta |
| Vacsora: | 2 pár virsli, 1 sz. rozskenyér, mustár |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | rakott kenyér, tea |
| Ebéd: | sütőtök krémleves, vagy zöldség krémleves (V), Vasi pecsenye, steak burgonya |
| Vacsora: | túróval töltött zsömle, vagy hússal töltött zsömle |
|
37. HÉT |
|
| HÉTFŐ |
|
| Reggeli: |
1 sz. rozskenyér, 2 sz.pulykasonka, paprika, vagy paradicsom |
| Ebéd: |
paradicsom mártás, főtt burgonya (V), natúr szelet |
| Vacsora |
felvágott, vaj, pirított magos kenyér |
| KEDD |
|
| Reggeli: |
2 db főtt tojás, pici vaj, 1 sz. teljeskiőrlésű kenyér (V) |
| Ebéd: |
zöldborsó leves májgomóccal, darázsfészek (V) |
| Vacsora: |
1 doboz paradicsomos hal, 1 db kifli (V) |
| SZERDA | |
| Reggeli: | 1 db sajtos rúd, 2 dl tej (V) |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, sertéstüdő-, sziv-, nyelv vadas mártásban, zsemlegombóc |
| Vacsora: | almafánk (V) |
| CSÜTÖRTÖK |
|
| Reggeli: |
joghurt, friss gyümölcs (V) |
| Ebéd: |
sóskamártás, főtt burgonya (V), sült virsli |
| Vacsora: |
paradicsomos spagetti omlett (V) |
| PÉNTEK |
|
| Reggeli: |
krémsajtos-cukkinipástétom, teljes kiőrlésű kenyér pirítva, paradicsom, paprika (V) |
| Ebéd: |
sült csirkecomb, sárgarépás burgonyapüré, savanyúság |
| Vacsora: |
töltött kifli (V) |
| SZOMBAT |
|
| Reggeli: |
1 db kornspitz, 2 dl tejeskávé (V) |
| Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, lasagne |
| Vacsora: |
idény saláta, pirított csirkemellsonkával |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: |
2 dl tej müzlivel (V) |
| Ebéd: |
sajtleves, zöldséggel töltött dagadó, zöldfűszeres rizs, fejes saláta |
| Vacsora: |
töktócsi, fokhagymás joghurt (V) |