13. HÉT
|
HÉTFŐ (Húsvét): |
|
| Reggeli. | Ham&eggs, vagy göngyölt csülök, torma, sós-, medvehagymás kalács |
| Ebéd: | Budapest-szelet, bulgur, cserépedényben sült kacsacomb, vele sült zöldséggel, sütemények |
| Vacsora: | Húsvéti ráksaláta, fürjtojással, vagy maradék... |
| KEDD | |
| Reggeli: | 2 dl tejeskávé, 1 db kifli, 2 db sajt |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, zabpelyhes túrógombóc |
| Vacsora: | töltött karalábé |
| SZERDA | |
| Reggeli: | 1 sz. pirítós, 1 pár virsli, mustár |
| Ebéd: | Mallorcai zöldségleves, sóban sült csirkecomb, vegyes saláta |
| Vacsora: | tükörtojás, 1 sz. rozskenyér pirítva |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 db zsemle, 1 tk. vaj, 1 sz. pulyka felvágott |
| Ebéd: | zöldségkrémleves, juhászpörkölt |
| Vacsora: | zöldfűszeres kőrözött, 1 sz. magos kenyér |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | joghurt, müzli |
| Ebéd: | kapormártás, halpogácsa |
| Vacsora: | tojáskrém, pirított rozskenyér, paprika |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | 1 kicsi fatörzs, 2 dl tej |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, virslis lecsó tarhonya |
| Vacsora: | gombás rántotta |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | zabkása, fahéjas párolt alma |
| Ebéd: | sajtos brokkoli krémleves, Eszterházy rostélyos, spagetti |
| Vacsora: | fokhagymás csirkemáj, pirított kel |
14. HÉT
| HÉTFŐ |
|
| Reggeli: |
csicseriborsó püré, pirított rozskenyér, paradicsom |
| Ebéd: | paradicsom leves, tejfölös rakott tészta |
| Vacsora: | párolt zöldség virslivel |
| KEDD | |
| Reggeli: | 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, 1 db kockasajt, paprika |
| Ebéd: | csicseriborsó főzelék, pirított hagyma, sonka |
| Vacsora: | grillezett cukkinis, padlizsános melegszendvics |
| SZERDA | |
| Reggeli: | 1 db virsli, 1 db kifli |
| Ebéd: | 100-os gyümölcslé, kertészrántotta |
| Vacsora: | Frankfurti saláta, 1 sz. pirítós |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 2 db lágytojás, 1 sz. magos kenyér |
| Ebéd: | burgonya leves, kelkáposztás tekercsek |
| Vacsora: | lecsó |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | 2 sz. pirítós, szárnyas májkrém |
| Ebéd: | sertés szív, nyelv vadas mártásban, petrezselymes zsömlegombóccal |
| Vacsora: | töltött, bundás kenyér |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | joghurt, müzli |
| Ebéd: | töltött tojás, rizs |
| Vacsora: | 1 db paradicsomos hal, 1 sz. barnakenyér |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | tojáskrém, pirítós |
| Ebéd: | húsleves, sajtos csirkemell tekercs rántva, majonézes burgonya saláta |
| Vacsora: | töltött kifli |