| 27. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 2 sz. felvágott, 1 db zsömle, pici vaj, uborka |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, lecsó tarhonyával (V) |
| Vacsora: | csirkemell sonkás saláta |
| KEDD | |
| Reggeli: | 2 dl tej, 1 db kifli (V) |
| Ebéd: | töltött paprika, főtt burgonya |
| Vacsora: | bundás kenyér (V) |
| SZERDA | |
| Reggeli: | 2 dl joghurt müzlivel (V) |
| Ebéd: | tejfölös karfiol leves (V), orsótészta cukkiniraguval |
| Vacsora: | 1 pár virsli, magos kenyér, mustár |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 db tükörtojás, 1 db sajtos kifli (V) |
| Ebéd: | zöldborsó főzelék (V), sült csirkecomb |
| Vacsora: | kőrözött, paprika, 1-2 sz. teljes kiőrlésű kenyér pirítva (V) |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | gyümölcs turmix, 1 ek. zabpehely (V) |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, rakott kel |
| Vacsora: | párolt zöldség sajttal (V) |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, pici lekvár (V) |
| Ebéd: | káposztás gulyás virslivel |
| Vacsora: | 2 sz. pirított bagett, májpástétom, paradicsom |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | joghurtos gyümölcssaláta (V) |
| Ebéd: | tárkonyos burgonya leves, kacsacomb, vele sült zöldségekkel, párolt káposzta |
| Vacsora: | cukkinis tojás (V) |
|
28. HÉT |
|
| HÉTFŐ |
|
| Reggeli: | 1 sz. graham kenyér, 1 ek. magyaros vajkrém, paradicsom (V) |
| Ebéd: | sóskamártás, főtt burgonya, buggyantott tojás (V) |
| Vacsora: | avókádó krém, pirítós (V) |
| KEDD | |
| Reggeli: |
1 db kefir (V) |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, karfiol lengyelesen (V), natúr sült csirkemáj |
| Vacsora: |
saláta, kapros-joghurtos öntettel (V) |
| SZERDA |
|
| Reggeli: |
1 sz. barna kenyér, 2 db lapka sajt, uborka (V) |
| Ebéd: |
gyümölcsleves, palacsinta (V) |
| Vacsora: |
1 db magos zsömle, 1 db virsli, paradicsom saláta |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 db korpás kifli, 2 sz. sonkaszalámi, retek |
| Ebéd: | karalábé főzelék, halpogácsa (V) |
| Vacsora: |
sajtsaláta (V) |
| PÉNTEK |
|
| Reggeli: | 1 db sajtos, vagy magos stangli, 2 dl tej (V) |
| Ebéd: |
petrezselyem krémleves (V), töltött cukkini |
| Vacsora: | tollhegytészta, fokhagymás-paradicsomos szósszal |
| SZOMBAT |
|
| Reggeli: |
1 sz. pirított kalács, pici vaj, pici méz (V) |
| Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, roston sült hal, burgonya saláta (V) |
| Vacsora: |
melegszendvics |
| VASÁRNAP |
|
| Reggeli: |
sült tojás zöldséggel (V) |
| Ebéd: |
brokkoli krémleves, csirkecomb zöldborsóval, rizzsel |
| Vacsora: |
párolt zöldbab virslivel |