|
28. HÉT |
|
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 2 sz. rozskenyér pirítva, tojáskrém, retek |
| Ebéd: | édeskáposzta főzelék (új káposztából), füstölt oldalassal |
| Vacsora: | tócsi, kefir |
| KEDD | |
| Reggeli: | gyümölcsös joghurt, müzli |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, sonkás rakott tészta |
| Vacsora: | marinált gomba saláta, pirítós |
| SZERDA | |
| Reggeli: | 2 db főtt tojás, 1 db kifli |
| Ebéd: | paprikás burgonya |
| Vacsora: | halkrém, pirítós |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 2 sz. aszpikos pulykasonka, 1 sz. telj.kiőrlésű kenyér |
| Ebéd: | lencsefőzelék, sültkolbász |
| Vacsora: | csirkemell saláta |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | 2 db kockasajt, 1 sz. rozskenyér, paradicsom |
| Ebéd: | töltött gombafejek, rizs, uborkasaláta |
| Vacsora: | sopszka saláta, 1-2 sz. hamburgerhús |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | 1 pár virsli, 1 db kifli |
| Ebéd: | póréhagyma krémleves pirított zsemlekockával, resztelt csirkemáj, főtt burgonya |
| Vacsora: | húskrém (csirkemell sonkából), 2 sz. magos kenyér |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | tepsiben sült bundás kenyér, tea |
| Ebéd: | csontleves, "hamis" Eszterházy rostélyos, spagetti |
| Vacsora: | hideg, joghurtos gyümölcssaláta, pirított kalács |
| 29. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | kőrözött, 1 db kifli, paprika |
| Ebéd: | zöldség krémleves, zsemlemártás, főtt hús |
| Vacsora: | cukkinis rántotta |
| KEDD | |
| Reggeli: | 1 sz. magos kenyér, májpástétom, paprika |
| Ebéd: | mángold főzelék, tükörtojás |
| Vacsora: | roston sült hekk, párolt zöldség |
| SZERDA | |
| Reggeli: | 1 db zsömle, 2 sz. tavaszi felvágott, paradicsom |
| Ebéd: | zöldbab leves, csirkemájjal töltött cukkinikarika, zöldséges rizs |
| Vacsora: | csirkehúsos saláta |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 2 dl gyümölcsös joghurt, ek. zabpehely |
| Ebéd: | gyümölcslé, gyors túrógombóc |
| Vacsora: | mángold tekercs |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | 2 sz. pirítós vaj, pici lekvár |
| Ebéd: | paradicsomos káposzta |
| Vacsora: | "Hortobágyi" gombás zabpalacsinta |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | 2 dl tej, 1 db kifli |
| Ebéd: | bableves, káposztás batyú |
| Vacsora: | kefires saláta, 1 sz. magos kenyér pirítva |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | tojásos paprika, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér |
| Ebéd: | petrezselyem krémleves, sárgarépával töltött csirkecomb, hagymás törtburgonya |
| Vacsora: | paradicsomos krinolinsaláta |