34. HÉT
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 2 dl tej, 1 kifli, pici vaj (V) |
| Ebéd: | tejfölös zöldborsó főzelék, tojáspörkölt (V) |
| Vacsora: | 2 db virsli, 1 sz. magos kenyér |
| KEDD | |
| Reggeli: | 1 db zsömle, 1 sz. felvágott, pici vaj, paradicsom |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, almás pirított máj, rizs |
| Vacsora: | kukorciadarába forgatott, sült cukkini, örök-saláta (V) |
| SZERDA | |
| Reggeli: | joghurt müzlivel (V) |
| Ebéd: | paradicsom leves (V), tejszínes-, sonkás tészta |
| Vacsora: | gépsonkás melegszendvics, tea |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 db kifli, májkrém, uborka |
| Ebéd: | kelkáposzta főzelék, virsli |
| Vacsora: | paprikában sült tükörtojás, vajas pirítós (V) |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | tojáskrém, pirítós, tea (V) |
| Ebéd: | kukoricakrémleves, tejfölös tojás zöldborsóval |
| Vacsora: | ratatouille (francia lecsó) (V) |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | gyümölcsös joghurt (V) |
| Ebéd: | lencseleves, gombás rántott palacsinta, kapros-savanyú uborkás joghurttal (V) |
| Vacsora: | Cézár saláta |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | 1 sz. kalács, karamellás tej (V) |
| Ebéd: | csirke-aprólék leves, Zala-i borzashús, francia saláta |
| Vacsora: | 1 doboz paradicsomos hal, pirítós (V) |
| 35. HÉT |
|
| HÉTFŐ |
|
| Reggeli: |
1 db sajtos stangli, 2 dl tej (V) |
| Ebéd: |
zöldbab főzelék, fasírt |
| Vacsora: |
kőrözött, 2 sz. rozskenyér (V) |
| KEDD |
|
| Reggeli: |
1 db briós, pici vaj, esetleg méz (V) |
| Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, tonhalas-zöldséges tészta (V) |
| Vacsora: |
kefires saláta, 1 sz. pirítós (V) |
| SZERDA |
|
| Reggeli: |
joghurt (V) |
| Ebéd: |
rántott leves (V), rakott burgonya |
| Vacsora: |
sonkás, olaszos melegszendvics |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: |
felvágott, 1 db zsömle, paradicsom |
| Ebéd: |
kapormártás, halrudacska, főtt burgonya (V) |
| Vacsora: |
amerikai hot-dog |
| PÉNTEK |
|
| Reggeli: |
100 %-os gyümölcslé, 10 dkg fornetti (V) |
| Ebéd: |
őzgerincben sült csirkemáj, rizs, friss saláta, joghurtos öntet |
| Vacsora: | pizza |
| SZOMBAT |
|
| Reggeli: |
zabkása, reszelt almával (V) |
| Ebéd: | tejfölös bableves, káposztás palacsinta |
| Vacsora: |
tojásos lecsó (V) |
| VASÁRNAP |
|
| Reggeli: |
2 dl tej, 1 db kifli (V) |
| Ebéd: |
zellerkrémleves, tonhal gombamártással, rizs (V) |
| Vacsora: |
tejszínes-zöldbabos tészta (V) |